Thread: Clicking on My Profile

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36
  1. #1 Clicking on My Profile 
    Tank's Avatar
    Tank is offline Why am I doing this? Men with guts attack those corners...
    Join Date
    May 2009
    Location
    Atlanta (Lawrenceville)
    Posts
    2,279
    I'm not sure what is happeing but everytime i click on My Profile (the link for it) I get the following error message. This seems to happen when I'm at work on a well maintained desk top system and on my crappy laptop. Can one of the Mods please tell me whats wrong.

    The website cannot display the page
    HTTP 500
    Most likely causes:

    • The website is under maintenance.
    • The website has a programming error.
    What you can try:




    Mistress & Girlfriend
    Reply With Quote  

  2. #2  
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Gwinnett
    Posts
    670
    Same here too
    Reply With Quote  

  3. #3  
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    15,720
    We're working on it, sorry about the inconvenience.
    Reply With Quote  

  4. #4  
    Tank's Avatar
    Tank is offline Why am I doing this? Men with guts attack those corners...
    Join Date
    May 2009
    Location
    Atlanta (Lawrenceville)
    Posts
    2,279
    Quote Originally Posted by babowc View Post
    We're working on it, sorry about the inconvenience.
    Thank you!

    Mistress & Girlfriend
    Reply With Quote  

  5. #5  
    Tank's Avatar
    Tank is offline Why am I doing this? Men with guts attack those corners...
    Join Date
    May 2009
    Location
    Atlanta (Lawrenceville)
    Posts
    2,279
    Come to think of it when I click on someones name and then select to view their profile I get the same thing.

    Thanks for looking into this issue.

    Mistress & Girlfriend
    Reply With Quote  

  6. #6  
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    579
    Quote Originally Posted by Tank View Post
    I'm not sure what is happeing but everytime i click on My Profile (the link for it) I get the following error message. This seems to happen when I'm at work on a well maintained desk top system and on my crappy laptop. Can one of the Mods please tell me whats wrong.
    +1
    Reply With Quote  

  7. #7  
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    517
    Thought I'd follow through here, I'm having this issue as well.


    1996 240sx SE | whereuniverse.com | twitter

    Reply With Quote  

  8. #8  
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    579
    man, sure did wish i could view my profile..
    Reply With Quote  

  9. #9  
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    15,720
    Yeah, we haven't been able to get Flip to fix it yet.
    We're working on it.. hang tight guys.
    Reply With Quote  

  10. #10  
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    579
    all i want for Christmas is to view my profile
    Reply With Quote  

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clicking '04 PT Crusier wont start
    By ~The_Duke~ in forum Off-Topic
    Replies: 15
    Last Post: 01-11-2012, 12:46 PM
  2. clicking? tapping?
    By Jorgen in forum Handling & Suspension
    Replies: 19
    Last Post: 05-24-2009, 08:07 PM
  3. Clicking Noise????
    By cracker202010 in forum Braking
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-2009, 09:08 AM
  4. clicking noise
    By 1941 in forum Off-Topic
    Replies: 0
    Last Post: 06-20-2008, 02:23 AM
  5. Clicking
    By Megafather in forum Off-Topic
    Replies: 14
    Last Post: 06-16-2008, 08:41 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •