Thread: Site login problems

Results 1 to 6 of 6
  1. #1 Question Site login problems 
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    L'ville
    Posts
    474
    I'm temporarily on a company laptop, so i don't wanna check the 'Remember me?' button when i log in

    but it'll accept my u/n and p/w, take me to the 'thanks for logging in... blah blah blah' page

    but then when it redirects me, i go back to the page i was at before, but it doesn't show i'm logged in as me (the u/n and p/w fields are still there, instead of my welcome screen and how many PMs i have)

    i look below, and it shows me as logged in. wtf...

    i've figured out i have to hit the "240atlanta.com" link before it'll show me as me...

    SHIFT_slide

    Reply With Quote  

  2. #2  
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Roswell
    Posts
    1,547
    You have to go to the forums section for some reason.

    The same thing happened to me and going the the forums section before I logged in worked.
    "I'm too drunk to taste this chicken" - Late, Great Colonel Sanders.
    Reply With Quote  

  3. #3  
    Zippy69's Avatar
    Zippy69 is offline vroom....whoosh!!! Men with guts attack those corners...
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Nicholson
    Posts
    2,266
    Same here. I had to log on every few minutes.
    It's not how fast you go, it's how fast you go fast!!!


    Everybody wants to party like a ROCKSTAR...
    I'd be happy just to mingle like a cover band.

    http://240atlanta.com/forums/showthread.php?t=18726

    ^^^^^^^^^^^^
    Mah fo sale thread!!!

    Reply With Quote  

  4. #4  
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    L'ville
    Posts
    474
    good, at least i know it's not just me.

    i was setting up my wireless at home and was wandering if i screwed something up for myself
    SHIFT_slide

    Reply With Quote  

  5. #5  
    flip's Avatar
    flip is offline What is power without control? 240Atlanta.com
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Woodstock, GA
    Posts
    11,525
    I'm sorry for this. I just haven't had time to look into it. Its a problem with the cookie settings on the board. I'll try to look into it this week. It does it to me too sometimes and it is really annoying...

    Thanks for being patient .
    Reply With Quote  

  6. #6  
    andrew's Avatar
    andrew is offline 240***12450;***12488;***1 2521;***12531;***12479; Is that rod knock?
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Gwinnett
    Posts
    4,471
    i hate that, it happens to me 9 times out of 10. why? idk, lame but w.e. i get over it unless im in a rush-lol


    Reply With Quote  

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SR problems
    By southernjake in forum Power & Performance
    Replies: 14
    Last Post: 11-10-2010, 11:18 PM
  2. login problem
    By fc3s13 in forum Site Bugs & Problems
    Replies: 9
    Last Post: 11-20-2008, 03:32 PM
  3. MORE PROBLEMS
    By santacruz77 in forum Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2008, 05:03 PM
  4. Login WTF!
    By PLAY in forum Site Bugs & Problems
    Replies: 11
    Last Post: 01-01-2008, 03:53 AM
  5. Login
    By MOOREOFSTEPHEN in forum Site Bugs & Problems
    Replies: 31
    Last Post: 08-19-2007, 12:34 PM
Posting Permissions
  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •